TUFF
The Unity of Faiths Foundation’s mission is to help ‘unite’ people of all communities irrespective of their religious belief, cultural or social background.

It aims to help create a more stable, tolerant and cooperative future for all by promoting harmony and understanding between communities, drawing upon and celebrating the commonalities that unite people

 

TUFF and Beiðablik
Through TUFF Breiðablik aims to improve the organization´s accesibility and increase participation of foreign-born children in our youth programs.

Breiðablik will offer childern (5-16 y.o), who have not been engaged in sports, to participate in our youth programs (maximum of 1 discipline) free of charge for three months. Starting from 1. of November.

After the three month period has ended Breiðablik will assist in applying for the Kópavogur Sport and Leisure subsidy if practitioners wish to continue in Breiðablik´s youth programs.

Tuff registration from: Tuff Skráningareyðublað

 

TUFF
The Unity of Faiths Foundation, TUFF, eru alþjóðleg samtök þar sem ungmenni innan vébanda þess eru hvött til íþróttaiðkunar og þannig er um leið unnið gegn hvers kyns fordómum og misrétti. Breiðablik hefur ákveðið að taka þátt í TUFF-verkefninu.

 

Markmið
Markmið verkefnisins er að auka íþróttaþátttöku barna hjá félaginu með sérstaka áherslu á börn og unglinga af erlendum uppruna og um leið að auðvelda þeim og foreldrum þeirra aðlögun að íslensku samfélagi.

 

Frítt sport í þrjá mánuði fyrir nýliða
Börn á aldrinum 5-16 ára sem ekki hafa tekið þátt í íþrótta- og/eða tómstundastarfi síðastliðin 5 ár, býðst að æfa frítt, eina íþróttagrein hjá Breiðabliki í þrjá mánuði, frá og með 1 nóvember.  Börn af erlendum uppruna eru boðin sérstaklega velkomin. Nýliðar koma inn í aldurstengda æfingarflokka sem fyrir eru í hverri íþrótt hjá Breiðabliki.

Tuff skráningar eyðublað: Tuff Skráningareyðublað